Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,02 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
448,58 Ft
Bitcoin
61,983 $

Kiderült, hogyan esett szerelembe Schobert Norbi Jr.

Schobert Norbi Jr. és szerelme a sorsnak köszönheti azt, hogy együtt lehetnek, de éveknek kellett eltelnie, mire újra találkoztak.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Semmi sincs véletlen, ha hiszünk a sorsban, ha nem, ez így működik. Semmi sem történik véletlenül, és ez Schobert Norbi Jr. kapcsolatára is igaz, aki fiatal felnőttként találkozhatott újra azzal a lánnyal, akit még gyerekként pillantott meg. Nemrég együtt nyaraltak Thaiföldön, és közösen tervezik a jövőjüket, hiába nagyon fiatalok.

„Hat évvel ezelőtt volt egy műsor, amiben anyáék szerepeltek, és ahol Petra is fellépett szólótáncosként. Ott láttam először, és emlékszem, nagyon tetszett.” – mesélte a Hot! magazinnak Norbi, de akkor még nem tudta, mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy jobban megismerjék egymást, majd szerelembe essenek. Soron kívül 45 kínai katonai gép jelent meg Tajvan környékén

Norbi Jr. nem tagadja, akkoriban még kisgyerek volt, nagyon izgult, ugyanakkor dolgozott benne az érzés, hogy oda akar menni a lányhoz, mert ha nem teszi, azt később nagyon meg fogja bánni. Ugyan mindez megtörtént, és Petra megadta az elérhetőségét, csak pár rövid üzenetet váltottak egymással, nem történt több.

Több mint 5 évvel később fordult a kocka, amikor Norbi már majdnem 1 éve szingli volt. Mint azt a Blikk is írja a cikkében, a fiatal fiú nyitott volt egy új kapcsolatra, és egészen véletlenül találkozott újra a szerelmével. „Többnapos osztálykirándulásra mentünk Gödre, ahogy véletlenül Petráék is, ami azért érdekes, mert ő több száz kilométerre él a fővárostól.”

Instagramon keresztül kezdtek el újra beszélgetni, majd Szentendrén találkoztak, és olyasvalamit érzett Norbi, amit azelőtt soha, annyira megfogta a lány. „A szüleim imádják Petrát, és én is jóban vagyok az ő szüleivel. Az elején volt egy kis távolságtartás, de ahogyan teltek a hónapok, és látták, hogy komolyan gondolom a kapcsolatunkat, ők is komolyan vettek engem.” – idézte a Blikk Norbi a hot! interjújából.

A Manchester City a győzelmével már szinte bajnok, Szoboszlaiék kiszálltak a küzdelemből

Miután a Tottenham ismét vereséget szenvedett, az Arsenal nagyon közel került ahhoz, hogy újra a hajrában bukja el a bajnokságot.