Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Lánya közölt részleteket az eplényi síarénában elhunyt férfiről

A szomorú esetet a síkomplexum is megerősítette.

...svg content...Fotó: liner.hu
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Elhunyt egy 64 éves férfi az eplényi síarénában, aki a Veszprém Vármegyei Hírportál információi szerint a liftnél lett rosszul. Újraélesztését a komplexum egészségügyi személyzete azonnal megkezdte, melyet a kiérkező mentősök is folytattak, ám a férfin már nem lehetett segíteni.

A síaréna közösségi oldalán emlékezett meg a tragikus esetről, a poszt alá az elhunyt lánya is hozzászólt, melyben azt írta, hogy édesapja természetes halált halt, „a lehető legszebb körülmények között, a havas tájat nézve a sífelvonón”. A nő megköszönte a segítséget és az együttérzésüket a síaréna dolgozóinak és a síelőknek egyaránt. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Nagyon közel került a Barcelona a második hely megszerzéséhez a Real mögött

A Girona már csak a csodában bízhat, miután két meccse van hátra a spanyol bajnokságban, és jelenleg 4 pont a hátrányuk.

Ezért fontos, hogy ne írjanak keveset kézzel a gyerekek

Manapság már egyre kevesebbet írunk kézzel, viszont annál többet pötyögünk az okoseszközeinken. Egy új kutatás szerint azonban előbbi a kreativitás és a gondolkodás fejlesztésében is segíthet.