Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító repülőgép Budapesten

Kedden hajnalban történt az eset, Washingtonba tartott a gép.

...svg content...Budapest, 2023. augusztus 12. A Liszt Ferenc Repülõtér irányítótornyát 1983-ban adták át, innen történik a földi forgalom és a le- és felszállás irányítása, koordinálása. A torony mögött a központi várócsarnok és a két terminál épülete, valamint a várakozó repülõgépek láthatók. MTVA/Bizományosi: Lehotka László
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Rosszul lett egy utas az Egyptair Kairóból Washingtonba tartó, MS981-es számú járatán, ezért a pilóták megszakították útjukat, majd a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren leszálltak, hogy a mentők megkezdhessék az utas szakszerű ellátását – számolt be róla a Telex.

A lap érdeklődésére a Budapest Airport Kommunikáció közölte, hogy az Airport Medical Service munkatársai a 3:04 órai leszállást követően azonnal kivizsgálták az utast, majd stabil állapotban egy nem megnevezett kórházba szállították. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

„A járat 05:01 órakor folytatta útját. Az eset a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalmában nem okozott fennakadást” – fogalmaztak. Az esetről az első információ a Redditen jelent meg, az utasok közül többen arra panaszkodtak, hogy nem kaptak megfelelő tájékoztatst.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.