Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Sebestyén Balázs megtalálta az álomautóját (videó)

Sebestyén Balázs imádja az autókat, a Mercedeseket különösen, és most rá is talált az álomautójára, amit mindenki ismer.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tommy
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sebestyén Balázs jelenleg is napi szinten hallható a Rádió 1-ben, immáron Vadon Jani nélkül, aki úgy döntött, távozik a reggeli műsorból. Mindezt sokaknak nagyon nehéz volt elfogadniuk, hiszen így a trió is megszűnt létezni ebben a formában. Most azon dolgoznak Balázsék, hogy megtalálják Jani helyére a megfelelő embert, aki akár nő is lehet.

Izgalmas napok, hetek ezek, a hallgatókkal közösen fogják kiválasztani a szerencsés személyt, hiszen figyelik a visszajelzéseket. Nagyon fontos, hogy a hallgatók mit gondolnak, akárcsak az, mennyire érzik jól magukat Balázsék az új rádióssal. Akár új, eddig nem tapasztalt lendületet is adhat a műsornak az újonnan érkező. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Közben Balázs is éli az életét, imádja az autókat, nem egy komoly típust vezethetett az évek alatt. Nagy utat járt be a tévés/rádiós, amire büszke lehet, mert nem egy milliárdos család gyermekeként született, így még inkább megbecsülheti azt, amit elért, és vannak olyan autók, melyek láttán egyszerűen csak keresi a szavakat.

Balázs mindenképpen meg akarta mutatni az autót a nagyközönségnek az Instagram oldalán, és valóban, már a felvételeken keresztül is átjön a legendás modell, egyszerűen tökéletes és még most is modern. „Milyen gyönyörű ez az SL! Bobby merci, így is hívják. 1971-ben kezdték gyártani, egészen 1989-ig! Ekkor még ezeket a kocsikat 50 évre tervezték.”

Sőt, arra is fény derült, hogy ez a Mercedes-Benz leghosszabb ideig gyártott személyautója, ami igazi legendává vált a hosszú évek alatt, és rendkívül értékes darabok. , „Ez a Mercedes-Benz leghosszabb ideig gyártott személygépkocsija.( A G osztály nem személyautó) Lehet a tavaszi roadshown ilyennel kellene csapatnom.”

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.