Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,40 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
451,56 Ft
Bitcoin
68,686 $

Jegyellenőrökre támadtak Miskolcon, az egyik elkövető 19 éves

Testi sértés miatt indítottak eljárást egy testvérpáros ellen, akik jegyellenőrökre támadtak Miskolcon, amiért felelniük kell.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség által kiadott közlemény szerint Miskolcon követték el a támadásokat az elkövetők. Egy 25 éves helyi, és egy 19 éves budapesti férfi a gyanúsított, akik még tavaly május 2-án délután támadtak meg jegyellenőröket. Az ellenőrök csak a munkájukat végezték a tömegközlekedési eszközökön, amikor megtámadták és bántalmazták őket.

A testvérpárnak nem volt érvényes jegye, ahogyan bérlete sem. Az incidens az egyik helyi villamosjáraton történt. A nyomozók azonosították az elkövetőket, majd mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki július végén. A Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki hivatalos, illetve közfeladatot ellátó személyekkel szemben erőszakot követ el, azt a törvény kiemelten bünteti – írja a rendőrség. Soron kívül A TEK még nem fizetett az esztergomi robbantás áldozatát gyászoló családnak

A Magyar Ügyvédi Kamara megdöbbent Dobrev Klára Sulyok Tamás elleni vádain

A Magyar Ügyvédi Kamara is megszólalt az ügyben, amit Dobrev Klára, a DK vezetője robbantott ki Sulyok Tamás köztársasági elnökkel szemben.