Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Ilyen vonzó szettet választott Nádai Anikó a 35. születésnapjára

Nádai Anikó megadta a módját a 35. születésnapjára, ami igazán különleges volt, barátok vették körbe, akikre igazán számíthat.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Mintha csak tegnap lett volna, amikor Nádai Anikó megjelent az RTL képernyőjén a ValóVilág miatt. Akkor még csak nem is számíthatott rá, hogy mekkora őrületben és kalandban lesz része, abszolúte feküdt neki a műsor. Sokak nagy kedvence volt, mi is nagyon drukkoltunk neki, és maximálisan megérdemelte volna, hogy nyerjen.

Női győztesként tarolhatott volna, és összességében ettől nem is volt messze. Végül Alekosz lett a befutó, de az ő példája is bizonyítja, nem mindig a nyertesek nyernek a legtöbbet. Majka például ugyan nem nyerte meg a ValóVilágot, az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb sztárjává nőtte ki magát, és komoly vagyonra tett szert. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Többek között megtehette azt is, hogy lakást vásárolt a gyermekeinek, akik később autót is kapnak segítségül. Szép nagy házban élnek, boldogok, mindenük megvan, amire csak szükségük lehet, és minden bizonnyal az RTL-nél sem lesz oka panaszkodnia a rappernek. Sokan várják már a nagy bejelentést, milyen műsorban tér vissza Majka, a mi tippünk elég egyértelmű, az X-Faktort mondanánk.

Anikó is nagyon nagy nyertese lett a ValóVilágnak, fődíj nélkül is. Azóta sem hagyta el az RTL-t, nagy karriert csinált a csatornánál, és továbbra is számítanak rá, ráadásul ekkora tapasztalattal is csak 35 esztendős. Sok időt telt el a valóvilágos szereplése óta, már két gyermek édesanyja, de jobb formában van, mint valaha.

Megtalálta azt a férfit, akit mindig is keresett, és ez már önmagában nagy boldogságot okoz az életében. A 35. születésnapjára is sokat készülhettek, Anikó boldogan, szexin jelent meg a saját eseményén. Mint mindig, most is nagyon csinos volt, bár ehhez már hozzászokhattunk, mindig rengeteg dicséretet kap a követőktől.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.