Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,89 Ft
Euró
401,45 Ft
Font
478,91 Ft
Bitcoin
63,602 $

Állásbörzét rendez a rendőrség szerdán Budapesten, várják a jelentkezőket

Állásborzét tart a rendőrség Budapesten jövő hét szerdán, ami érdekes lehetőséget jelent azok számára, akik érdeklődnek a szakma iránt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Állásbörzét tart az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán Budapesten, ahol bemutatják a rendőrségen betölthető civil és hivatásos munkakörök széles spektrumát – közölte az ORFK vasárnap az MTI-vel. A közlemény szerint a rendezvényen a központi régió (Készenléti Rendőrség, Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság) toborzási munkatársai tájékoztatják az érdeklődőket az álláslehetőségekről, a jelentkezés feltételeiről.  

A résztvevők pódiumbeszélgetéseken bepillantást nyerhetnek a hivatásos rendőrök hétköznapjaiba, több terület szakembereivel beszélgethetnek a mindennapjaikról, életútjukról, megismerkedhetnek a rendőrség fegyverzettechnikai és bűnügyi-technikai eszközparkjával. Hozzátették, hogy lehetőség lesz a jelentkezéssel kapcsolatos egészségügyi és pszichológiai konzultációra is. Az állásbörzén a rendőrképzést végző oktatási intézmények is képviseltetik magukat. Soron kívül Súlyosabb büntetést szabnának ki a kokainos taxisra, aki 2020-ban Halgas Tibor focista halálát okozta

(MTI)

Egymillió forintot ad egy magyar település, ha valaki odaköltözik

A településen jelenleg 3-5 millió forint közötti áron lehet ingatlant vásárolni, ami miatt a helyi vezetés reméli, hogy az egymillió forintos támogatás vonzó lehet az új lakók számára.