Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Sarka Kata bokszedzésekkel készül a nyári szezonra

Pontosabban fogalmazva, bokszedzésekkel i s készül a 2024-es nyári szezonra, ami újabb motivációt adhat másoknak.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata is várhatja a nyári szezont, ami idehaza mindennél különlegesebb, valahogyan ennek is megvan a maga varázsa, már csak a Balaton miatt is. Jönnek a koncertek, a fesztiválszezon, a Sziget, és így tovább, amik mind különleges élménnyel szolgálnak. A nyár mindig jó, a feldolgozás, az újrakezdés is könnyebb azokban a hónapokban.

Megannyi pozitív aspektusa van a nyárnak, és ha rajtunk múlna, jó pár hónappal tartana tovább a nyár Magyarországon, már csak amiatt is, mert sokkal tovább van fent a nap, és az emberek is boldogabbak odakint. Nyáron a többség hangulata sokkal ideálisabb, mint máskor, főleg ebben az időszakban, az év első két hónapában. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Valójában ez a két legkomorabb hónap, így már nem kell túl sokat várnunk, pikkpakk eltelik ez a kis idő. Addig pedig javában készülhetünk a 2024-es nyári formánkkal, és ez mindkét nemre igaz, akárcsak az, hogy a nők sokkal kitartóbbak. Messze tovább bírják, és már az 50-es korosztályban is lehengerlő formákat láthatunk.

Sokan olyan szinten jól tartják magukat, hogy nem kevés évet tagadhatnának le a korukból. Sarka Katának nincs erre szüksége, mert továbbra is a 30-as éveiben jár, de 40-esként sem kell igazán gondolkoznia ezen. Egyrészt remek genetikával áldotta meg a sors, másrészt fiatalkora óta tesz azért, hogy egészséges legyen a szervezete, a bőre, a lelke.

Az utóbbi időben magához képest is aktívabb volt az Instagram oldalán, aminek csak örülnek a követők, mert Kata tartalmait érdemes figyelni. Mostanában az edzései kerültek középpontba, és már azt is tudhatjuk, hogy a boksz sem áll tőle messze. Ez egy újabb olyan mozgásforma, ami csak tovább finomíthat a tökéletes formáján. A róla készült fotó erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.