18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Négy szomszédjának megölésével vádolnak egy 17 éves fiút

A tinédzsert azzal vádolják, hogy egy, a szomszédban lakó család mind a négy tagját meggyilkolta.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP értesülései szerint egy 17 éves fiút azzal vádolnak, hogy megölte egy szomszédos család négy tagját Közép-Kaliforniában. A tinédzser csütörtökön jelent meg először a bíróságon, korára való tekintettel pedig csak az R.I. kezdőbetűkkel azonosították. Első körben azt rendelte el a bíróság, hogy továbbra is őrizetben maradjon.

Ugyanakkor, ha elítélik mind a négy gyilkossági vádpontban, úgy 25 éves koráig biztosan a fiatalkorúak börtönében marad. Az ügy súlyosságára való tekintettel az ügyészek indítványt nyújtottak be, hogy felnőttként állítsák bíróság elé, s a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül életfogytiglani börtönbüntetést szabjanak ki rá. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A hatóságok közlése szerint a tinédzser az áldozatok szomszédságában lakott a Fresnótól délnyugatra fekvő Reedley kisvárosban, jelenleg pedig a 81 éves Billy Bond, a fia, a 61 éves Darrell Bond, a menye, a 44 éves Guadalupe Bond és az unokája, a 43 éves Matthew Bond megölésével vádolják.

Billy Bond, Darrell Bond és Guadalupe Bond holttestét szombaton találták meg házuk hátsó udvarán, míg Matthew Bond holttestét a tinédzser otthonának különálló garázsában találták meg kedden, mielőtt letartóztatták volna. Noha a rendőrség nem kívánt további részleteket közölni a gyilkosságokról, annyit elárultak, hogy az áldozatok otthonában lévő széfet, melyben fegyvereket és pénzt tartottak, feltörték és kiürítették, ami a tinédzser lehetséges indítékára utal.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.