Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Peter Srámek Zámbó Jimmy 26 milliós Mercedeséről: sokszor rossz, ritkán közlekedek vele

A fiatal énekes Zámbó Krisztián kritikájára is reagált.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Tamás
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Peter Srámek volt Zámbó Jimmy énekhangja A Király című sorozatban, a múlt év végén megjelent, Szeress Istenem című dalához készült videóklip pedig óriási sikert aratott. Ennek egyik oka az lehet, hogy a helyszínt ugyanaz a templom biztosította, amely anno Zámbó Jimmy Nézz le rám, ó Istenem! című dalának videójában is látható. Ám nem ez az egyetlen párhuzam a fiatal énekes és a Király között, Srámekről ugyanis sokan úgy vélik, hogy ő Jimmy méltó utódja.

Az énekes rajong Jimmy munkásságáért, épp ezért döntött úgy, hogy a fóti katolikus templomban veszi fel új dala klipjét, ennek azonban érzi a súlyát is. „Rengeteg érzés és emlék kavargott bennem, leírhatatlan, amit akkor éreztem. Olyan, mintha Jimmy is ott lett volna” – árulta el a Story magazinnak, amelyből a Blikk szemlézett. Mint kiderült, a Zámbó család nem igazán díjazta az ötletet, Krisztián el is mondta, mit gondol arról, hogy Srámeket folyton az édesapjához hasonlítják. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Apa rengeteget dolgozott azért, hogy azzá váljon, aki lett, és én Srámeknek is csak azt kívánom, találjon már végre rá saját magára. Nagyon durva lenne, ha még a koronát is rátennék az emberek a fejére, de természetesen megértem, ha szeretik és hallgatják őt, mert én magam is tehetségesnek tartom” – mondta, hozzátéve, hogy nem konfliktus, mindössze nézeteltérés van köztük. A kritikára Srámek úgy reagált: „Én nem hallottam semmit, viszont mindenki ott forgat, ahol csak szeretne, én pedig próbálom a legjobban végezni a munkámat. Ezzel le is zárom ezt a témát”.

A fiatal énekes kiemelte, nagyon hálás a Jóistennek a tehetségéért, amit megpróbál maximálisan kiaknázni. Ha pedig a közönsége Jimmy-dalokra vágyik, ő szívesen adja elő azokat. Majd arról is szót ejtett, a legendás énekes halálakor mindössze kilencéves volt, soha nem találkozott vele, csak archív felvételekről ismeri. Három éve viszont Jimmy egykori luxus-Mercedesére is lecsapott. „Sajnos, sokszor rossz, nagyon szervizigényes, csak ritkán tudok közlekedni vele. Kizárólag a Jimmy iránt érzett tiszteletemből adódóan tartom meg és fektetek bele további pénzt” – ismerte be.

A jövőt illetően úgy fogalmazott, hogy vágyik családra és párkapcsolatra, de most még nem tud érte tenni. Persze, ha spontán beköszöntene az életébe a szerelem, biztosan szakítana időt rá. Az énekes korábban is beszélt arról, hogy a hétvégéi mellett a hétköznapjai is nagyon zsúfoltak, a sok munka miatt alig marad ideje a pihenésre. Abban pedig biztos volt, hogy ha egy nap gyermeke lesz, aki zenei pályára vágyik, mindenképp támogatni fogja annak megvalósításában.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.