Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,87 Ft
Euró
385,06 Ft
Font
448,11 Ft
Bitcoin
61,694 $

78 éves korában elhunyt Amalija Knavs, Donald Trump anyósa

Melania Trump édesanyja néhány héttel korábban lett nagyon beteg, amely miatt kórházba került.

Fotó: MTI/EPA/Pool/AP/Eduardo Munoz
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

78 éves korában elhunyt Amalija Knavs, Melania Trump édesanyja – számolt be a People. A szomorú hírt a volt first lady a közösségi médiában jelentette be, ahol azt írta: „Mély szomorúsággal jelentem be szeretett édesanyám, Amalija halálát”. Az X-en közzétett közleményben kiemelte, édesanyja erős asszony volt.

„Teljesen odaadó volt férje, lányai, unokája és veje iránt. Mérhetetlenül fog hiányozni, és továbbra is tisztelni és szeretni fogjuk az örökségét” – zárult a közlemény. A lap megjegyzi, a gyászhír alig tíz nappal azután érkezett, hogy Donald Trump a Mar-a-Lagóban tartott szilveszteri rendezvényén elmagyarázta a vendégeknek, felesége okkal van távol. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Mint mondta, Melania az édesanyja mellett van, aki korábban kórházba került. „Amalija nagyon beteg, de remélhetőleg felépül. (…) Csak azt kívánjuk Amáliának, hogy minél hamarabb gyógyuljon meg” – hangsúlyozta beszédében a politikus. Sajnos azonban nem így történt, ami minden bizonnyal megviseli Melaniát, aki szoros kapcsolatot ápolt édesanyjával és édesapjával, a 79 éves Viktor Knavsszal.

A szlovéniai származású házaspár az elmúlt években Mar-a-Lagóban élt, ahol a volt first lady és a volt elnök is lakik. Egy, a családhoz közel álló forrás azt is elárulta, hogy Amalija remek kapcsolatot ápolt lányával, Melaniával és unokájával, Barronnal. „Imádták őt. Önzetlenül gondoskodott a családról” – fogalmazott a névtelen forrás.

Majd hozzátette, hogy különösen Barron állt közel Amalijához. „Voltak időszakok, amikor Barron többet volt a nagyszüleivel, mint az édesanyjával vagy az édesapjával” – magyarázta. A People felidézi, Melania szülei 2018 augusztusában, Trump elnöksége idején esküdtek fel amerikai állampolgárnak a New York-i szövetségi bíróságon.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.