Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Minden eddiginél szebb és vonzóbb Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella még mindig csak a 20-as évei elején jár, de a modellszakmában is szép karrier várhat rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hunyadi Donatella valójában már akkor országosan ismert volt, amikor még csak nem is tudott erről. Kiszel Tünde régóta dolgozik a médiában, a színházak világában, és mindig büszkén mutatta meg a kislányát, gyakran beszélt róla a televízióknak, az újságoknak, vagy épp a rádióknak, ahová vendégként volt hivatalos.

Tünde egyedül nevelte fel a lányát, akire rendkívül büszke, mert egy csinos, elegáns, értelmes, sokrétű nő. Nagyon hamar eltelt ez a valamivel több mint 20 esztendő, és Donatella szép lassan saját karrierbe fogott. Számára mindig is a tanulás volt az első, és 2023-ra lediplomázott, ami élete egyik legfontosabb állomása. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Ez adta meg számára a lehetőséget arra, hogy a Dancing with the Starsban szerepeljen, mert ugyan korábban is voltak felkéréseire, a tanulást előrébb helyezte. A DWS a lehető legjobb döntés volt a részéről, nagyon élvezte a műsort, a táncot, jó barátságot alakított ki a stábbal és a versenyzőkkel, sokat nyert ezzel.

Miután majdnem a döntőig menetelt, rengeteget tanulhatott a táncról, és ezzel együtt önmagáról is. A nagyon csinos és vonzó modell folytatja a modellkedést, ami szintén remekül áll neki, nagyon passzol a karakteréhez. Számos fotósorozat készült már róla az évek alatt, amik egytől egyig megmutatták, mennyire különleges.

Természetesen az ünnepekkor is nagyon csinos volt, és noha a sportos viselet sem áll tőle távol, leginkább az elegáns ruhákban érződik a személyisége. A követői imádják őt, sok dicsérettel halmozzák el, ami nyilván az önbizalmának is jót tesz. Az alább látható fotókon is egy gyönyörű nőt láthatunk, aki boldog és határozott.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.