Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,54 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
66,224 $

Mérhetetlenül vonzó fehérneműs fotók jelentek meg Palvin Barbibról

A világhírű magyar modell olyan, mint egy ékszer, aki mindig ragyog, és valahogyan minden alkalommal mást tud mutatni.

...svg content...Fotó: Palvin Barbara modell az Irgendwann werden wir uns alles erzählen című film vetítésére érkezik a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2023. február 17-én. MTI/EPA/Clemens Bilan
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Palvin Barbi egyik különlegessége, hogy nincs róla két ugyanolyan, de még hasonló fotó sem. Annyira sokrétű a karaktere, hogy mindig képes valami újat mutatni, még ennyi idő múltán is, noha már régóta van a divatszakmában. Ráadásul annak elit világában éli az életét a tőle megszokott szerénységgel és bájjal.

Annak ellenére, hogy millió dollárokat keres, ugyanaz a szerény lány maradt, mint aki régen volt. Nagyon fiatalon fedezték fel, így ideje korán ismerkedett meg a modellkedéssel, annak előnyeivel és nehézségeivel. Barbi hamar felért a csúcsra, és jelenleg is ott van, valószínűleg ez a következő években sem lesz másképp. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Látván azt, hogy Heidi Klum mennyire jól tartja magát és még mindig rendkívül népszerű, Barbinak semmi oka aggódnia a jövője miatt. Sőt, mivel még jobb genetikával rendelkezik, mint a legendás és gyönyörű modell, abszolúte biztos helye van a szakmában. Sokan elismerik, még a legnagyobb nevek is, akik egykor szintén fiatalon vágtak neki a modellkedésnek.

Barbi magyarként rengeteg hazai modellt motiválhat, mert bizonyítja, hogy nincs lehetetlen. Magyarországról is el lehet jutni arra a szintre, hogy valaki világhírű modellnek mondhassa magát, és ez maximálisan igaz a mindig csinos és divatos Barbira. Honfitársunk gyakran áll modellt, és fehérneműs sorozatokat is láthattunk már tőle.

Most is egy igen különleges tervezésben mutatta meg a formáját. Egyszerűen lenyűgöző, hogy Barbi milyen eleganciával prezentálja ezeket a szetteket, kevesen vannak a szakmában, akik ezt ilyen szinten tudják megcsinálni. A több mint 20 millió követővel rendelkező modellről készült fehérneműs fotókat erre a linkre kattintva érhetitek el.