18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,51 Ft
Euró
385,92 Ft
Font
449,95 Ft
Bitcoin
62,757 $

Erőszakba torkollott a szóváltás, saját testvérét szúrta halálra egy felsőszölnöki férfi

Az ügy most a Szombathelyi Törvényszék előtt van.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója egy hónapra elrendelte egy férfi letartóztatását emberölés bűntette miatt indult ügyben: a megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2024. január 5-én este egy felsőszölnöki, közösen használt és lakott családi házuk konyhájában testvérét, szóváltás és dulakodás közben a kezében tartott 15 cm pengehosszúságú konyhakéssel egyszer a bal lapocka tájékán hátba szúrta, amelynek következtében a sértett a helyszínen elhalálozott.

Az eljárás tárgyát képező, öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt elkövető gyanúsított tekintetében – figyelemmel arra is, hogy családi kapcsolatokkal nem rendelkezik – fennáll a szökés, elrejtőzés; továbbá a büntetőeljárás kezdeti szakasza miatt a bizonyítás megnehezítésének veszélye. A végzést tudomásul vették, az végleges. Soron kívül Így alakul a boltok nyitvatartása a pünkösdi hosszú hétvégén

Több mint 20 hajó égett porrá Horvátországban egy kikötőtűzben (fotók)

Nagy tűzvész pusztított Horvátországban az Isztriai-félszigeten, Medulin üdülőváros kikötőjében, aminek következtében több mint 20 hajó semmisült meg.