Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,79 Ft
Euró
386,12 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
62,909 $

Fotókon Curtis dominikai nyaralása

Dominikát lassan a második otthonának tekintheti Curtis, aki nagyon boldog odakint, imádja a nyárias időjárást.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok egymást váltják a repülőtéren, mindenki igyekszik kikapcsolódni, lehetőleg nyári helyen. Így tett L.L. Junior és párja is, akik a karibi kalandot választották, nem először, és minden bizonnyal nem is utoljára. A rapper, énekes és dalszövegíró nagyon élvezi a kinti létet, igazi mennyországban érezheti magát.

Sokan mások is úgy döntöttek, hogy elutaznak a hideg télben, és a világ másik felén igyekeznek hangolódni a magyar nyárra. Ehhez még kell pár hónap, és azok sincsenek kevesen, akik ezekben a hónapokban inkább egy szigeten élik az életüket. Nyilván ez sok esetben pénz kérdése, de ha valamit el akarunk érni, akkor csak ki kell tartanunk. Soron kívül 24 ember került kórházba, miután rosszul lettek a csengeri börtön építése közben

Jákob Zoltán is hitt a terveiben, és mára Magyarország egyik leggazdagabb emberének mondhatja magát. Járja a világot, luxusautókat vásárol, sokat adakozik, gyakorlatilag mindene megvan, amire csak szüksége lehet. A szerelemben viszont nincs szerencséje, de még mindig bízik abban, hogy egy nap fordul a kocka, és megtalálja az igazit, akivel megöregedhet.

Addig is folytatja az utazgatásait, lassan bejárja a Földet, és közben különleges programokon vesz részt. A Maldív-szigeteket is imádta, és valószínűleg egy nap visszatér a paradicsomi környezetbe, ahol minden a boldogságról szól. Curtis pedig Dominikát választotta, ahová a barátnője, a kedvese nélkül utazott el.

Juditnak egyéb elfoglaltságai akadtak, így nem tarthatott a szerelmével. Nem lát ebben kivetnivalót, mindenkit megillet egy kis „metime”, és most pontosan ez történik Curtis életében a barátaival. A rapper egy nagyon pörgős, intenzív éven van túl, már alig várta, hogy ott legyen a repülőn. Stílusosan utazott el, egy több mint 7 millió forintos órát is viselt a csuklóján.