Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Videón, ahogy hatalmas sebességgel benzinkútba csapódik egy Volvo

Kész csoda, hogy nem történt tragédia, viszont így is több százezer euró a kár.

...svg content...Fotó: Polícia SR - Trnavský kraj
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Vérfagyasztó videót tett közzé facebook-oldalán a szlovák rendőrség, melyen az látható, ahogy a D1-es autópályán egy német rendszámú Volvo V40-es váratlanul letér az útról, majd teljes sebességgel egy benzinkútnak csapódik. A felvétel alapján csak a szerencsének köszönhető, hogy nem egy másik járművet talált telibe.

A pénteken, Pöstyén és Nagyszombat között bekövetkezett karambol akkora erejű volt, hogy a kútoszlop szinte teljesen eltűnt, a szétrepülő törmelékek pedig a töltőállomás épületének ajtaját és belterét is megrongálták, valamint a környező autókban is károkat okoztak – számolt be róla a Paraméter. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Azt nem tudni, hogy az autót vezető 28 éves bolgár állampolgárságú férfi miért száguldott egyenesen a benzinkútnak, ellene közveszélyokozás gyanúja miatt indított nyomozást a nagyszombati kapitányság vizsgálótisztje. Az okozott kár elérte a 200 ezer eurót, személyi sérülés szerencsére nem történt.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.