Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Jessica Alba edzés közben még vonzóbb (videó)

Jessica Alba egy igazi természetes szépség, aki sokat foglalkozik azzal, hogy a lehető legjobb formában tartsa magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Jessica Alba
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Jessica Alba a sztárvilág egyik legszebb nője, amivel nem lehet igazán vitatkozni. Mindig is a legvonzóbb és legszebb nők között tartották számon, és ez a mai napig így van, amire különösen büszke lehet. Hihetetlen, hogy már 42 év telt a születése óta, mert valójában sokkal fiatalabbnak néz ki, mintha még mindig csak a 30-as évei elején járna.

Az 1994 óta aktív világsztár üzletasszonyként és modellként is letette a névjegyét a színészszakma mellett. Volt pár remek szerepe, és még mindig a keresett sztárok közé sorolható, de egy ideje elsősorban édesanya. Három gyermek boldog édesanyja, aki természetesen odafigyel magára, arra, hogyan néz ki. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Az idő rá is más hatással van, nagyon jóban lehet az égiekkel, és valószínűleg az 50-es éveiben is kimagasló szépség lesz. Addig még van pár év, ám már nincs messze a 43. születésnapja, ami április 28-án esedékes. Rengetegen szeretik a karakterét, sokan bókolnak neki, de hiába, mert 2008 óta foglalt a szíve.

Annak ellenére, hogy nincs túlságosan előtérben a médiában, és nem a trendek szerint éli az életét, már több mint 20,5 millió követője van. Ez pedig megint olyasvalami, amire érdemes felhívni a figyelmet, és sok esetben nem a követők száma számít, hanem az, hogy mennyien aktívak közülük, és ezen a területen sem panaszkodhat Jessica.

Jessica közel 43 évesen is vadítóan jól néz ki, nagyon szerencsésnek mondhatja magát a párja. Remekül megvannak, időről időre közös posztjaik is vannak. Most épp edzés közben csodálhatjuk meg a világhírű színésznőt és modellt, aki odahaza a saját edzőtermében edzhet, aminek ugyancsak megvannak a maga előnyei.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.