Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Hárman meghaltak, miután egy magyar sofőr balesetet okozott Horvátországban

Az autó vezetője nekiütközött a pályaelválasztó korlátnak, amit áttört, majd frontálisan összeütközött egy horvát rendszámú járművel.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Károlyváros megyei államügyészség közlése szerint egy magyar rendszámú autó vezetője súlyos balesetet okozott szombaton hajnalban Horvátországban, amelynek következtében hárman életüket vesztették, 12-en pedig megsérültek a Zágráb és Rijeka közötti autópályán, Novigrad na Dobri közelében.

A helyszíni vizsgálat megállapította, hogy a magyar rendszámú autó sofőrje észak felé haladva nekiütközött a pályaelválasztó korlátnak, amelyet áttört, majd átsodródott a dél irányú pályára. Ott frontálisan összeütközött egy horvát rendszámú autóval, amelyben egy házaspár utazott a gyermekével – írja a hvg.hu. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A házaspár tagjai, egy 48 éves férfi és egy 47 éves nő a helyszínen életüket vesztették, míg a magyar rendszámú autóban egy ember halt meg, a személyazonossága egyelőre ismeretlen. Ivana Kovacic, a károlyvárosi kórház igazgatója a sajtónak nyilatkozva elmondta, súlyos sérülésekkel került kórházba az a horvát állampolgárságú kiskorú is, akinek a szülei életüket vesztették a balesetben.

„A többi sérült nincs életveszélyben” – közölte, hozzátéve, hogy külföldi állampolgárokról, vélhetően egyiptomiakról van szó. Egyúttal arról tájékoztatott, hogy a baleset hat sérültje került a károlyvárosi kórházba, kettőt Ogulinba, hármat Rijekába, egyet pedig Zágrábba szállítottak. Az incidens kapcsán Vera Magdic Bizanovic károlyvárosi államügyész is elmondott néhány dolgot a horvát közszolgálati televíziónak.

Állítása szerint még vizsgálják a közlekedési baleset körülményeit, különös tekintettel a magyar rendszámú járműben utazók személyazonosságának megállapítására. Emellett több sajtóorgánum is arról számolt be, hogy a magyar gépkocsi illegális migránsokat szállított, ezt azonban egyelőre nem erősítette meg az államügyész.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.