Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Hatalmas lánggal égett egy családi ház Tolnán, egy idős nő és kutyája az áldozat

Tolnán is halálos lakástűzről számoltak be, a sérült életét már nem lehetett megmenteni, ahogyan a házban lévő kutyájét sem.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint péntek este 10 órakor érkezett a jelzés, hogy kigyulladt egy ház Tolnán, és egy ember bent van az épületben. Néhány perccel később már a helyszínen voltak a tűzoltók, akik összesen hat járművel vonultak ki a Fürdő utcában lángokba borult házhoz, hogy minél gyorsabban eloltsák a tüzet.

Megtudhattuk, egy 150 négyzetméteres, két lakrészből álló parasztház égett teljes terjedelmében, a lángok a tetőre is átterjedtek. Két ember még ki tudott menekülni az égő épületből, egy idős nő viszont már nem. A tűzben egy kutya is életét vesztette, rajta sem lehetett már segíteni, így két áldozata van a tűznek. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A tűzoltók két órán keresztül oltották az égő épületet, miközben a ház födémje is beszakadt, így a ház gyakorlatilag lakhatatlanná vált. Azt írják, hogy a két megmenekült ott lakó ember rokonokhoz került, illetve, nem zárható ki, hogy a tűz a konyhában keletkezett, de a pontos keletkezési körülményeket tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.