Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,03 Ft
Euró
386,83 Ft
Font
449,88 Ft
Bitcoin
62,729 $

Megmutatták Gáspár Győzőék, milyen ruhában ünnepeltek a nagy napon

Gáspár Győző és családja igencsak megadták a módját a megjelenésüknek a nagy napon, Győzike 50. születésnapján.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Győző mindig is odafigyelt a megjelenésére, imádja a divatot, a csillogó, látványos szetteket. Számos nagyon egyedi ruhát gyűjtött össze a hosszú évek során, már csak a fellépései miatt is, amik 2023-ban sem maradhattak el. Győző imád szórakoztatni, énekelni, és a különböző műsorokban szerepelni, részben ez az élete.

Nehéz lenne őt elképzelni más közegben, például egy irodában ülve, akár vezetőként. Győzike arra született, hogy a televízióban szórakoztasson, és még ennyi idő múltán is népszerű, imádják a fiatalok, az idősek, minden generáció. Akik pedig nem kedvelik őt, gyűlölettel beszélnek róla, azok követik csak igazán az életét. Soron kívül Három embert tartóztattak le az Egyesült Királyságban, akikről kiderült, hogy a hongkongi hírszerzésnek dolgoztak

Győző tisztában van ezzel, bár néha nála is betelik emiatt a pohár. Az 50. születésnapján azonban nem akart idegeskedni, és a családjával együtt ünnepelt szűk körben, amiről természetesen videós anyagok is készültek. Minden családtag imádja a csillogó szetteket, és abszolúte formába lendültek a 2023-as évben.

Evelin egyenesen topformában van, rengetegen irigykednek rá, de többségében dicsérettel illetik. Valahogyan már ő is hozzászokhatott azokhoz az emberekhez, akik ismeretlenül is támadják, nemigazán vesz róluk tudomást. Máskülönben már biztosan nem lenne aktív a közösségi médiában, ám nem teszi meg ezt a szívességet nekik.

Győzike is csinosan, nagyon elegánsan öltözött fel az 50. születésnapjára. Részben összeöltözött a család, mindenkin voltak csillogó kiegészítők, és érdemes megnézni, hogy Bea szintén mennyire jó formának örvend. Győző ezzel belépett az 50-esek világába, bár inkább néz ki egy 40-es évei elején járó férfinak, amire büszke lehet.