18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,65 Ft
Euró
386,59 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
67,661 $

Sokkoló videó a tárgyalóteremből: egy elítélt megtámadta a bírót

A drámai felvételen tökéletesen kivehető a pillanat, amikor a vádlott szó szerint átugrik a tárgyalóterem padján, majd megtámadja a bírót.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Felkavaró videó látott napvilágot a nevadai Las Vegasból: a felvételen látható a pillanat, ahogy közvetlenül az ítélethirdetés után a vádlott egyik pillanatról a másikra átugrik a tárgyalóterem padján, majd megtámadja a bírót úgy, hogy hatalmas lendülettel ráugrik. Mindezt pillanatokkal azok után tette az elítélt, hogy büntetése enyhítését kérte a bíróságtól.

A vádlott novemberben vallotta magát bűnösnek jelentős sérülést okozó testi sértés kísérletének vádjában. Az ezen a linken megtekinthető videón is látszik, hogy a támadás során a bírósági személyzet megragadja az elítéltet, majd egy verekedés alakul ki a tárgyalóteremben. Mintegy 20 másodpercig tart a masszív fizikai összetűzés, mire az őröknek sikerül lefognia az őrjöngő vádlottat. A jelenlévők ezt követően meggyőződtek arról, hogy a bíró jól van, akiről kiderült, csak kisebb sérüléseket szenvedett az incidens során. Soron kívül Kiderült, mekkora költséggel dolgoznak Magyar Péterék a Tisza Párttal a rendezvényeken

A Dűne férgeire emlékeztető állat maradványaira bukkantak Angliában

Az állat egy tengeri ragadozó lehetett, amely feltehetőleg nem volt túl válogatós az étellel kapcsolatban.