Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Jákob Zoli stílusosan és biciklivel ment ki a piacra a Maldív-szigeteken

Jákob Zoltán valószínűleg hosszabb időt is eltöltene a Maldív-szigeteken, ahol minden a harmóniáról és a békéről szól.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán ugyanolyan középpontban van, mint, amikor A Nagy Ő-ben szerepelt. Sokan csak miatta nézték a műsort, kíváncsiak voltak, milyen életet is él a magyar milliárdos üzletember, aki idehaza valósította meg az amerikai álmot. Óriási vagyonra tett szert, amit igyekszik úgy felhasználni, hogy az ideális legyen.

Jótékonykodik, sokat költ az utazásaira, a családjára, a barátaira, egyszerűen így érzi jól magát. Már a legújabb Ferrariját is átvehette, és biztosak lehetünk abban, hogy az általa rendelt McLarent és Lamborghinit is meg fogja mutatni. Sorra érkeznek hozzá a luxusautók, amik szintén jól prezentálják, van mit a tejbe aprítania. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Zoltán azonban nem kérkedik ezzel, csak megmutatja, milyen az élete, és igyekszik motivációt adni másoknak. Sokan hálásak neki ezért, és nem kevesen udvarolnak neki, már a kommentek között is vannak olyan nők, akik randira hívnák. Valószínűleg egyesek csak Zoltán pénzére utaznak, aki ezt pontosan tudja,

Emiatt is nehéz számára a párkeresés, de nagyon vágyik arra, hogy újra szerelmes legyen. Bettivel nem járt sikerrel, nem passzolt egymáshoz az életük, így az a döntés született, hogy külön utakon folytatják tovább. Zoli jelenleg a Maldív-szigeteken élvezi az életet, és láthatjuk, ez most valóban csak a pihenésről szól számára.

Többek között cápával is úszott már, ami mindig különleges. Egy kaland, melyet soha nem fog elfeledni, és annak külön örül, hogy kerékpárt is kapott a villájuk mellé, amivel bejárhatja a szigetet. A legkényelmesebb módja a közlekedésnek, többek között a piacra is kerékpárral ment a tőle megszokott elegáns stílusban.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.