Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

3000 eurós díjat tűztek ki egy macskák megölésére kutyát uszító férfira

3000 eurót kínálnak annak, aki segít kézre keríteni a kegyetlen férfit, jelenleg is nagy erőkkel keresik.

...svg content...Fotó: Unsplash/Babak Habibi
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Az olasz állat- és környezetvédő egyesület 3000 eurós díjat ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni az állatkínzó férfit. Az ANSA azt írja, hogy a férfi a közelmúltban Szicíliában két macskára uszította a kutyáját, majd megölte az állatokat. Sokakban kiverte a biztosítékot, ami történt, és a pénzt annak ajánlják fel, aki azonosítja és segít felelősségre vonni a férfit.

A jelentések szerint a férfi állítólag az elmúlt hetekben hajtotta végre a támadást a kutyája által a Ragusa tartománybeli Vittoriában, akit szabadon engedett, hogy az halálra marcangolja a két macskát. A gyanúsítottat csuklyában és pórázon tartott nagy testű kutyájával látták sétálgatni a környéken. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Nagyon közel került a Barcelona a második hely megszerzéséhez a Real mögött

A Girona már csak a csodában bízhat, miután két meccse van hátra a spanyol bajnokságban, és jelenleg 4 pont a hátrányuk.

Ezért fontos, hogy ne írjanak keveset kézzel a gyerekek

Manapság már egyre kevesebbet írunk kézzel, viszont annál többet pötyögünk az okoseszközeinken. Egy új kutatás szerint azonban előbbi a kreativitás és a gondolkodás fejlesztésében is segíthet.