Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,99 Ft
Euró
396,49 Ft
Font
474,84 Ft
Bitcoin
65,890 $

Jákob Zoltán felordított a Maldív-szigeteken, szabályosan fájt neki (videó)

Jákob Zoltán és családja nagyon jól szórakoznak egymással, bár a magyar milliárdos valószínűleg el tudott volna tekinteni ettől a csíntevéstől.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sokan irigykednek Jákob Zoltánra, a vagyonára, az életére, de rendre hangsúlyozza, ez sokak számára elérhető lenne, ha hajlandóak lennének változtatni az életükön, és tenni az álmukért. Rengeteg tehetséges ember van odakint, akik kicsit sem élnek ezzel a lehetőséggel, és inkább megelégszenek a kevéssel, vagy zsörtölődnek.

Zoltán sem csettintésre lett milliárdos, és nem is olyan családból származik, ahol minden aranyból van. Saját maga taposta ki ezt az utat, és amikor kevesen hittek abban, amit csinál, még magasabb fokozatra kapcsolt. Ma már Magyarország legtehetősebb embere, így azt sem érzi meg különösebben, ha vásárol magának egy Ferrarit. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Már átvette az új autóját, ami igazi kedvenccé vált. Sőt, berendelt egy McLarent és egy Lamborghinit is, amik csak később érkeznek meg hozzá, bár addig sem fog unatkozni, ebben biztosak lehetünk. Jelenleg a Maldív-szigeteken nyaral, villát bérelt a családjának, és láthatóan remekül szórakoznak a világ másik fél.

Csodálatos az a környezet, ahol pihennek, amiből Zoltán egyre többet mutat meg. Nemcsak a lányai kísérték el, hanem a volt felesége és az új párja is, ami sokak számára furcsa lehet, de valójában ezzel semmi gond nincs. Jóban maradtak, és Zoltán barátként tekintet volt felesége jelenlegi párjára, akivel sokat viccelődnek.

Ha már viccelődés, akkor a következő videóban megnézhetitek, ahogyan Zoltánra jeges vizet öntenek. Semmit sem sejtett ebből, fejben épp valahol máshol járhatott, csak élvezte a napsütést, a csendet, majd jött a pokol. Arra azért figyeltek, hogy ne a mellére öntsék a vizet, mert abból akár komoly baj is származhat ilyen forróságban.

Megmenekülhet a lepusztult óriásteleszkóp, ami egy James Bond filmben is szerepelt

Dollármilliókból próbálják meg fenntartani, ami így sem lesz könnyű feladat.