Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,13 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,09 Ft
Bitcoin
60,684 $

Figyelem: legfeljebb március 1-ig használhatók a Budapest-bérletek

A BKK hivatalos közleményét követően a MÁV-csoport pontosítást adott ki, amiben egyértelművé tette a helyzetet a Budapest-bérletek kapcsán.

...svg content...Fotó / Illusztráció: Mávinform
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Nemrég örömhírről számolhattunk be a Budapest-bérletek kapcsán, most azonban a MÁV-csoport pontosított ezen. Ennek értelmében legfeljebb március 1-ig használhatók a Budapest-bérletek, tehát már nem sokáig lehetnek használatban, csupán az első negyedév utolsó feléig. Alább a teljes közlemény olvasható, amit a Máv-csoport adott ki december utolsó napján.

A napokban nyilvánosságra hozott technikai megállapodás értelmében 2024. január elsejétől továbbra is a megszokott gyakorlat szerint használhatók a Budapest-bérletek az agglomerációs Volánbusz-járatokon és a MÁV-HÉV járatokon, ugyanakkor a tulajdonosi jogokat gyakorló, Építési és Közlekedési Minisztérium döntésének megfelelően az átmeneti megoldás legfeljebb március elsejéig, az új tarifarendszer bevezetéséig lesz érvényben. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt