Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,80 Ft
Euró
386,68 Ft
Font
450,83 Ft
Bitcoin
65,326 $

Gáspár Evelinék ragyogó, csillogó ruhában jelentek meg (fotók, videó)

Gáspár Evelin, Gáspár Virág és Gáspár Bea is egy nagyon csillogó ruhában jelent meg egy fontos eseményen.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Gáspár-családnál nincs ismertebb Magyarországon, mindenki ismeri őket. A Győzike Show olyan szinten tette fel őket a média térképére, hogy azóta is ott vannak, talán már ők maguk sem tudják, hány műsorban szerepeltek. Gyakorlatilag mindenki saját karrierbe kezdett, addig korábban csak Győzike volt a sztár.

Gáspár Zsolti sem maradt ki a körből, aki a Farm VIP kihagyhatatlan tagja, a negyedik évadban is ott volt Demcsák Zsuzsával. Győzike sem panaszkodhat, rövid időn belül az Ázsia Expresszben és a Párharcban is szerepelt Gáspár Beával, akivel továbbra is erős duót alkotnak, sokat szeretik és követik őket a közösségi médiában. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Néha azonban támadásoknak vannak kitéve, és ez olyasvalami, amihez már hozzászokhattak az évek alatt. Kikerülhetetlen, amikor valaki megosztó, és Győzike erről szintén sokat tudna beszélni. A megosztóbb karaktere miatt már mindennek elhordták, ami nyilván nem mindig tud leperegni róla, fájó dolgok ezek számára.

Időközben Virág is kivirágzott, felnőtt fiatal nővé vált, aki nagyon szereti a szép ruhákat, akárcsak a nővére. Jó kapcsolatot ápolnak egymással, sok időt töltenek együtt, és már nem egy médiaeseményen jelentek meg. Időről időre Bea is a lányaival tart, aki olyan szintű tudásra tett szert a konyhában, mint csak kevesen.

Ezúttal zöld színben pompáztak, remekül áll nekik ez a szín. Passzol a Fradihoz, a család kedvenc csapatáról beszélünk, nem egy meccsen jártak már kint 2023-ban, és ez valószínűleg 2024-ben is így lesz. A dicséretek sem maradtak el, Evelin, Virág és Bea is nagyon csinosan mutattak ezekben a szettekben.