Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
70,012 $

Videón az encsencsi gyilkosság gyanúsítottjának elfogása

A gyanúsított személy már őrizetben van, nem sokkal azután, hogy megindult ellene a hajtóvadászat.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, előzetesen lakástűzről érkezett bejelentés a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, de kiderült, hogy gyilkosság áldozata lett egy idős nő. A 69 éves asszonyon már nem lehetett segíteni, csak a halál beálltát állapíthatták meg.

Egyelőre nem részletezték, hogyan végzett a támadója a nővel, de röviddel a rendőrség kiérkezését követően hajtóvadászat indult a feltételezett elkövető ellen. Alig néhány óra alatt azonosították és otthonában elfogták a gyanúsított személyt, egy 25 éves encsencsi lakost, aki hosszú időre rácsok mögé kerülhet, ha bűnösnek találják. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk”

A police.hu azt írja, A rendőrök a férfit előállították a vármegyei rendőr-főkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Verőcei hajótragédia: panaszt tett a gyanúsítás ellen a szállodahajó kapitánya

A cseh férfit bűnügyi felügyeletbe küldené az ügyészség.

Megújult Vlagyimir Putyin elnöki autója

A hatalmas luxusautót a tavaly a Toyotától megvásárolt szentpétervári üzemben fogják gyártani, ugyanis polgári formában is kapható lesz.

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.