Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Tragédiával végződött a tokodi Szuperkatlan teljesítménytúra

Az egyik túrázó keringése összeomlott, később pedig a kórházban életét vesztette.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesült számolt be arról Facebook-oldalán, hogy tragédiába torkollott a csütörtöki, tokodi Szuperkatlan teljesítménytúra. A teljesítménytúra egyik résztvevőjére túratársai eszméletlenül találtak rá, ám nem késlekedtek, azonnal megkezdték az újraélesztést, eközben pedig a mentőket is riasztották.

A bejegyzés szerint a tokodi önkéntes tűzoltók az Országos Mentőszolgálat diszpécserének kérésére vonultak a Miklós-berek feletti területre, ahol elmondása alapján a légimentők budaörsi bázisáról érkező helikopter személyzetének kellett segíteniük egy beteg mozgatásban. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Végül megérkezett a helyszínre a mentőhelikopter, a mentősök pedig sikeresen újraélesztették a túrázót, akinek összeomlott a keringése. A mentők a tatabányai kórházba szállították a férfit, ám a Komárom-Esztergom vármegyei hírportál friss értesülései szerint a férfi nem sokkal később a kórházban életét vesztette.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.