Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,95 Ft
Euró
399,44 Ft
Font
476,70 Ft
Bitcoin
62,320 $

Részletek a Márkónál történt tragikus balesetről

Szerdán egy tragikus baleset történt a 8-as úton, melyben egy háromgyermekes családapa vesztette életét.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Halálos baleset történt szerdán a 8-as főúton, Márkó közelében: a legfrissebb információk szerint egy motoros Márkó irányából hajtott Veszprém felé, amikor eddig tisztázatlan okokból elvesztette uralmát a jármű felett, s a szalagkorlát alá csapódott. Egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan mikor történt a baleset, ugyanis a tragédia idején a motoroson kívül alig voltak az úton.

A Delta Hírek értesülései szerint a 31 éves férfi azonnal életét veszthette a baleset következtében, s az arra járó, majd a sofőr nélküli motort észlelő és megálló autósok is csak ekkor fedezték fel a férfi testét a szalagkorlát alá csúszva. A helyszíni beszámolók szerint a férfi bukósisakját mintegy egy kilométerrel arrébb találták meg. Soron kívül DK-s politikus zavarta meg Orbán Viktor strasbourgi beszédét egy bekiabálással, biztonsági őrök teperték a földre (videó)

A portál megjegyzi, a bukósisak vélhetően nem a baleset következtében került ilyen messzire tulajdonosától, hanem egy autós sodorhatta el később. Szemtanúk elmondása szerint korábban is látták a férfit, és már a közösségi oldalakon is jelezték, „ebből nagy baj lesz”. A portál szerint egy kommentelő is megosztotta, mit látott:

„17:45 körül Veszprémben bejött elénk egy motoros, eléggé csúszkált a motor hátulja, záróvonalnál kanyarban előzött traktort. Már akkor gondoltuk, hogy baj lesz. És az lett.. ő volt az. Őszinte részvétünk!”

A férfi egy fotót is készített a száguldó motorosról. Többen azt is állították, hogy már korábban is látták száguldozni a motorost, amikor is lakott területen közlekedett nagy sebességgel. Sokan még azt is állítják, hogy a motor hangját is hallották, míg olyan is akadt, aki arról beszélt, hogy látta a férfit, ahogy vidáman integetett kutyájának.

Szentkirályi Alexandra Magyar Péternek: „Mi bajod a nőkkel?”

Szentkirályi Alexandra éles kritikákat fogalmazott meg Magyar Péterrel szemben, ezúttal a nőkkel való bánásmódja kapcsán.