Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,63 Ft
Euró
385,13 Ft
Font
450,71 Ft
Bitcoin
71,083 $

Megint meghalt valaki egy lakástűzben, most Miskolcon

Miskolcon is életét vesztette valaki egy lakástűzben, már nem tudtak rajta segíteni, csak a halál beálltát állapíthatták meg.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Rövid időn belül újabb halálos lakástűzről számoltak be a hatóságok, A Katasztrófavédelem azt írja, hogy Miskolcon történt a tragédia, ahol egy kialudt tűz nyomait fedezték fel, mellette egy holttesttel. A Kapos utcában egy 80 négyzetméteres családi ház egyik 20 négyzetméteres szobájában csaptak fel a lángok.

Azt írják, hogy feltételezhetően a sperheltből kipattanó szikra okozhatta a három négyzetméteres tüzet, amelyben egy heverő égett, de a pontos részletek feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indít. A hasonló esetek egy füstérzékelővel megelőzhetően lennének, hiszen az a tűz keletkezésekor jelez, amikor még van idő kimenekülni és hívni a tűzoltókat. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

40 éve nem látott földrengést mértek Olaszországban

4,4-es erősségű földrengés rázta meg az Olaszországban található Campi Flegrei szupervulkánt hétfő este, amire 40 éve nem volt példa.