Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Egyszerre hat ember életét mentették meg az orosházi rendőrök

Külön dicséretet érdemel az a két orosházi rendőr, akik egy egész családot mentettek meg, akik nélkülük lehetséges, hogy már nem lennének életben.

...svg content...Fotó: police.hu
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Klement Tamás r. zászlós és Szöllősi Péter r. főtörzsőrmester december 25-én 0 óra 15 perc körül Tótkomlós felől Kardoskút felé tartottak, amikor arra lettek figyelmesek, hogy az úttól távolabb tűz van. Rögtön a helyszínre siettek, és látták, hogy egy tanya melléképülete lángokba borult, gyorsan cselekedniük kellett.

Mivel fújt a szél, a körülbelül 5 méterre lévő főépület felé szállt a parázs, ahol hatan tartózkodtak, köztük két tizenéves gyermekkel. A tűzből semmit sem vettek észre, csak a rendőrök kiabálására ébredtek fel, majd kisiettek a házból. A férfiak két gázpalackot is kivittek a házból, hogy elkerüljék az esetleges robbanást.

A police.hu azt írja, a rendőrök hívására az orosházi hivatásos tűzoltók is rövid időn belül kiértek és megkezdték az oltást. A segítség tehát időben érkezett, senkinek nem esett baja.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.