Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Rácz Jenőék különleges álomhelyen karácsonyoztak

Egy igazán impozáns helyszínen karácsonyozott Rácz Jenő családja, és továbbra is nagyon jól érzik magukat a Maldív-szigeteken.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mostanában valóban trenddé vált elutazni az ünnepek idejére, amit javarészt a hírességeknek köszönhetünk. A közösségi média elterjedésével messze több mindenre lehet felhívni a figyelmet, többek között arra is, hogy nem is olyan rossz dolog, ha az ember néha a világ másik felén tölti az ünnepeket a szeretteivel.

Schobert Norbi és családja is így tett, jelenleg is Thaiföldön tartózkodnak, bár Lara nem tartott velük. A fiatal edző a párjával idehaza maradt, együtt ünnepelték a karácsonyt, de biztosan fognak még közösen utazni. Miután a gyerekek egyre inkább felnőnek, később még nehezebb lesz összehozni ezeket a közös utakat, ami Rubint Réka számára különösen fontos. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Több más híresség is repülőre szállt, Jákob Zoltán is nagyon távol Magyarországtól fog ünnepelni szilveszterkor. A karácsonyt még Magyarországon töltötte a lányaival, viszont hamarosan hatalmas luxusban találhatják magukat. Olyannyira hatalmas luxusban, hogy A Nagy Ő egy villát bérelt maguknak, ami a vízen áll.

Rácz Jenőék már egy ideje a Maldív-szigeteken vannak, ott ajándékozták meg egymást karácsonykor. Nem is érezhetnék jobban magukat, hiszen ott van velük a kislányuk is, a kis Kamilla, aki rengeteget nőtt a hónapok alatt. Minden a legnagyobb rendben van az ismert páros között, és élvezik a jó időt, az állandó meleget.

„Nagyon sok egészséget, boldogságot, örömöt és nevetést kívánok nektek! Mindenkinek! Boldog karácsonyt!” – írta a posztjában Dóri, aki egy nagyon boldog életet élhet Rácz Jenővel és kislányával, mindenük megvan, amire csak vágyhatnak, és a legfontosabb, hogy egészségesek és erős egységet alkotnak együtt.