Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,73 Ft
Euró
387,54 Ft
Font
450,71 Ft
Bitcoin
60,465 $

Háziorvos: így lehet akár két nap alatt leküzdeni a koronavírust

Állítása szerint akkor érzett lényeges javulást mind saját magán, mind a betegein, ha valóban pihentek a betegség alatt.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Medgyesi János háziorvos a TikTok-oldalán arról beszélt, hogy hétfőn elkapta a Covidot. Kedden megcsinálta az első tesztjét, ami pozitív lett, majd amikor csütörtökön újra mintát vett, az már negatív eredményt mutatott. Ezt követően azt is elárulta a videóban, minek köszönheti rapid sebességű gyógyulását – szúrta ki az Index.

Elsőként kiemelte, akkor érzett lényeges javulást mind saját magán, mind még a járvány tombolásának idején betegein, ha valóban pihentek a betegség alatt. Valódi pihenésnek szerinte nem nevezhető, ha ugyan ágyban fekszünk, de közben folyamatosan kattogunk valamin, vagy megállás nélkül valamelyik okoskütyünkön lógunk. Soron kívül A DK bejelentette, mégis lesz nyilvános vita a köztévén

Pihenésnek minősítette a megfelelő táplálkozást, különös tekintettel a kevés szénhidrátfogyasztásra, a megfelelő folyadékbevitelt, illetve kiemelte, hogy alkalmazzuk az orvosaink által felírt gyógyszereket. Elmondása szerint azoknál, akik mindezt betartották, a gyógyulási sebességi ráta jóval magasabb és biztonságosabb, mint azoknál, akik nem tudtak mértéket tartani.

Tehát az orvos a puritán életmódot javasolja, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy sem testünket, sem lelkünket nem terheljük felesleges ingerekkel. Azaz nem fogyasztunk irritáló, nehéz ételeket, nem terheljük le magunkat szellemileg különféle filmekkel, az érzelmek hullámzásával. „Ha a testet több oldalról segítjük, akkor javul a történet” – fogalmazott.

Hozzátette, ezzel csak segíteni szeretne az embereknek, számos példa bizonyítja, hogy ez a dolog működik. Ugyanakkor elismerte, nem egy hozzászóló osztotta meg vele kommentben, hogy nekik mi segített, vagyis nem csak az ő módszere működik, érdemes kitartani a bevált dolgok mellett. „Csináld amiben hiszel, amiben azt látod, hogy neked előre megy a történet, akkor az jó” – mondta.

@medfood_diet #megküzdés #covid #covid teszt #fyp #orvos #medfood #gyógyulás #vírus #életmódváltás ♬ eredeti hang – Dr. Medgyesi János

Ha most lenne választás, ezek a pártok be sem kerülnének a parlamentbe

Egy friss felmérésből derült ki, mennyire sokat változott egyes pártok támogatottsága.