Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,71 Ft
Euró
401,23 Ft
Font
479,75 Ft
Bitcoin
62,661 $

Igazi luxus várta Rácz Jenőéket a Maldív-szigeteken (videó)

Egészen elképesztő helyszín fogadta Rácz Jenőéket a Maldív-szigeteken, ahol már a szállásukat is megmutatták.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő nemrég még a Sztárboxban szerepelt, ami fájdalmat véget ért számára. Nagyon hamar kiütötte Molnár Áron, és ha nem állítják le a mérkőzést, akár az utazásuk is veszélybe kerülhetett volna a Maldív-szigetekre. Hálás Jenő a döntésnek, hiszen az egyik ütéstől eltört az arccsontja és súlyos idegsérülést is szenvedhetett volna.

Ezek után nem volt meglepő, hogy hamar kiütötte Áron, mert a törés után Jenő koordinációja is eltűnt, látni lehetett, hogy messze nincs 100%-os állapotban. Máskülönben valószínűleg simán bírta volna az ütést, de az nagyon szerencsétlenül kapta el a fejét, és onnan gyakorlatilag nem volt visszaút számára, vereség lett a vége. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Ettől függetlenül büszke lehet, mert nagy utat járt be, és sokaknak ő a győztes. Az igazán nagy meccsét Istene Bence ellen vívta meg, amiből legenda lett, hosszú évek múlva is ismételgetni fogják a meccsüket, míg a döntős párbajt nem valószínű. A chef hamar túltette magát a dolgokon, és a lehető legjobbkor jött számukra a nyaralás.

Egészen messzire, a Maldív-szigetekre utaztak, ami nagy sláger a hírességek körében. Sokan utaznak a szigetre a téli időszakban, és olyan luxus fogadja őket, ami láttán még a milliárdosok is csettintenek egyet. Rácz Jenő és Gyuricza Dóri természetesen nem kettesben mentek, elvitték magukkal a kislányukat.

Noha Kamilla nem fog emlékezni erre az útra, olyan élményeket és tapasztalásokat szerez a szülei által, amik csak segítik a fejlődését, lelki szinten is. A szállásuk is álom az üveg padlóval, ami alatt ott úszkálnak a halak. Ennél pihentetőbb helyszínt nehezen tudna elképzelni magának az ember, csak irigykedni tudunk, és jó pihenést kívánunk.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.