Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Szabyest senkinek nem hagyja, hogy irányítsák a Farm VIP-ban

Szabyest számára részben teljesen mindegy, kit neveznek ki csapatvezetőnek, mert Lakatos Leventének sem fogja hagyni, hogy irányítsák.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyértelműen Szabyest körül alakult ki a legtöbb vita eddig a farmon, és ez valószínűleg nem fog változni, bár a másik csapatnál Rippel Feri is esélyes lehet. Lissák Laurának annyira elege lett belőle, hogy szemtől szemben rászólt. Ez csak olaj volt a tűzre, és borzalmas lett a hangulat, ami a képernyőkön keresztül is érezhető volt.

Balogh Edina azt mondta, Feri olyan számára, mint egy időzített bomba, ami bármikor robbanhat. Edina sincs szívesen Feri közelében, nemigazán tud azonosulni a világával és azzal, ahogyan viselkedik, beszél. Ennek ellenére megnyerték a termelési játékot, ami miatt nem ők, hanem az ellenfelek tartanak farmgyűlést, majd párbajt. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Lakatos Levente lett az új vezető, akinek az irányításával nagyon simán bukták el a termelési játékot. Ez pedig Levente játékába is kerülhet, hiszen ismét Vajda Johnny nyerte a védettségi játékot, így szavazni és kihívni sem lehet majd őt. Közel sem biztos, hogy Szabyest kapja majd a legtöbb jelet, erre hamarosan fény derül, ugyanis kivételesen a hétvégén is van Farm VIP a TV2-n.

Szabyest kijelentette, ugyan nem tartja jó vezetőnek Leventét, szerinte nincsenek meg hozzá a képességei, tőle aztán az lesz, ami csak akar, de őt biztosan nem fogja tudni irányítani. Sőt, megjegyezte, szerinte Levi csak azért akar vezető lenni, hogy státuszszimbólumként loboghasson a csapat élén, ami egyelőre nem működik.

Szabi azt mondja, Levente már a játék elejétől tudatosan kezdte leépíteni Zsuzsi vezetői hitelességét, amit ugyan taktikai lépésnek tart, számára nem hiteles egy vezető, aki ilyen módon akarja átvenni a hatalmat. „Én nem választottam volna magam úgy vezetőt, hogy látom és tudom, hogy az előzőt megpróbálta kifúrni. Nekem ez nem szimpatikus.”

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.