Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Farm VIP: Lakatos Levente Ripli Zsuzsi leváltására készül a farmon

Lakatos Levente nem titkolja, ki akarja próbálni magát vezetőként, és most arra készül, hogy átvegye ezt a szerepet Ripli Zsuzsitól.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon gyorsan zajlanak az események a farmon, és a java csak most következik, hiszen még össze sem költöztek a versenyzők. Számos fordulat, dráma és vita várhat ránk, már csak amiatt is, mert Szabyest még mindig ott van, aminek sokan nem örülnek, de azért, mert valaki inaktív, nem lehet kizárni.

Takács Zsuzska volt a legutóbbi távozója a Farm VIP-nak, már nem lehet játékban, miután Szabyest kiejtette őt. Sokakat meglepett, amikor Szabi egy nőt hívott ki párbajozni, noha Lakatos Levente elérhető volt, és adott vele a vitája. Látszott Leventén, hogy tart ettől, és úgy is tűnt, hogy máris sor kerül kettejük viadalára. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Nem így lett, mert Szabyest Zsuzskát hívta ki, aki ráadásul sérült. Már ez sem volt túl szimpatikus egyeseknek, és végül Zámbó Krisztián párja kiesett a versenyből, amit nagyon sajnált, még nem akart hazamenni. Megszerette a társait, a játékot és imádta a Farm VIP minden pillanatát, még akkor is, ha az nem volt egyszerű.

Szabyest ígéretet tett arra, hogy ezentúl minden másképpen lesz, de ez nem tartott sokáig. Nem sokkal később fogyatékosoknak nevezte a csapattársait, amivel megint csak kihúzta a gyufát a nézőknél. Sokan már most Zsuzskát sírják vissza, és az sem kizárt, hogy hamarosan új vezetője lesz a csapatnak a farmon.

Lakatos Levente Laky Zsuzsival beszélte át a dolgokat, és szavazást akar tartani erről. Zsuzsi azt mondta, férfi vezetőre van szükség, így támogatja Leventét, aki már a kezdetektől vezetőként akart ténykedni, de akkor Rékasi Károly beelőzte, majd röviddel ezután Zsuzsi. Talán most jött el az ő ideje, kérdés, hogy Zsuzsi hogyan fogadja ezt.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.