Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Salma Hayek bikiniben is sokkolóan szexi

Salma Hayek szinte nemet mond az öregedésre, egészen más dimenzióban éli az életét, mint a legtöbb ember.

...svg content...Fotó: Instagram/Salma Hayek Pinault
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Salma Hayek korunk egyik legnagyobb sztárja, akit sokan még mindig a világ egyik legjobb nőjének tartanak. Nem érdemtelenül, hiszen valóban egy nagyon különleges latin szépségről beszélünk, aki csak úgy izzik a szexi energiától, mintha csak arra született volna, hogy egy nap sztárrá, világsztárrá váljon, ami végül megtörtént.

1966-ban született, 57 esztendővel ezelőtt, de mintha az idő egészen másképpen hatna a testére, a személyiségére. Fiatalosabb, mint valaha is volt a 40-es évei óta, amire nagyon büszke lehet, akárcsak a karrierjére. Bőven jutott neki a sikerből, és szerencsére továbbra is egy nagyon foglalkoztatott színésznőnek mondhatja magát. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

57 évesen is csúcsformában van, ember nem mondaná meg róla, hogy lassan a 60-as éveiben fog járni. Nem is akar erre gondolni, nem foglalkozik a korával, ám az egészségével és a megjelenésével annál inkább. Milyen jól teszi, sok millió nőnek mutathat ezzel példát, hiszen nem kevesen már a 30-as éveikben elhagyják magukat.

A világsztár Salma nem hagyta el magát, és ez nem a pénz függvénye. Nyilván segít, ha van, de nem egy rommá operált sztárról beszélünk, hanem egy olyan természetes szépségről, aki már ideje korán felismerte annak a fontosságát, hogy nagyon fontos figyeli a bőrápolásra, mert ellenkező esetben annak később súlyos ára lehet.

A bikinik is szenzációsan mutatnak rajta, sokan szeretnének úgy kinézni, mint ő, akár a 20-as korosztály is. Modellként is megállná a helyét, megvan benne hozzá a kellő erő, különlegesség és színészi képesség, amikkel soha nem volt gondja. Ez a fotó is csak azt példázza, hogy egy nő az 50-es évei végén is lehet olyan nő, hogy sokkot kapnak tőle.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.