Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Videón a Krisztina körúton történt súlyos karambol helyszíne

A helyszínen egy videó is készült a súlyos balesetről.

...svg content...Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Baleset
Author image

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, vasárnap délután egy szemétszállító gépkocsival karambolozott egy személyautó Budapest I. kerületében, a Krisztina körúton, a Kuny Domokos utcánál, melynek következtében két ember beszorult az autóba, akiket csak a helyszínre kiérkező szakemberek tudta kiszabadítani.

A korábbi beszámolónkban található helyszíni fotókon is jól látszik, hogy az Audi a kukásautó alá csúszott, s jóformán a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Az autót végül a fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett vontatták ki onnan. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Miután az Audi szemmel láthatóan jelentősen összeroncsolódott, az autóban tartózkodó két ember önerőből nem tudott kiszállni, őket csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani. A helyszínen készült fotókon is jól látszik, a szakemberek teljesen levágták az Audi tetejét, és az ajtókat is levágták az autóroncsról.

Az egységek végül sikeresen kiemelték a sérülteket és átadták őket a mentőknek. A fővárosi katasztrófavédelem egy videót is készített a helyszínen, melyet hivatalos YouTube-csatornájukon tettek közzé:

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.