Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Karácsony Gergely: 57 szóró és hókotró jármű járja Budapest utcáit

A havazás és az ónos eső miatt indultak útnak éjszaka az FKF munkatársai.

...svg content...Fotó: MTI/Balázs Attila
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere Facebook-oldalán számolt be arról, hogy az FKF munkatársai már az éjszaka folyamán kivonultak ellenőrizni a fővárosi útvonalakat célgépeikkel:

A poszt szerint az FKF munkatársai preventív szórást is végeztek elsődlegesen a hidakon, felüljárókon és a magasabban fekvő utakon, hogy megnehezítsék az útpályák lefagyását. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Bejegyzésében a főpolgármester arról is tájékoztatott, Budapest útjait jelenleg is 57 db szóró és hókotró jármű takarítja szigorú prioritási sorrendben.

Ugyanakkor figyelmeztetett, a meteorológiai előjelzések alapján a nap folyamán a havazás mellett ónos eső is várható, így arra kért mindenkit, hogy csak megfelelő műszaki állapotú, és lehetőleg téli gumiabronccsal felszerelt járművekkel induljon el, melyről a havat indulás előtt letakarította.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.