Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Olvadozik a hó, de már közeleg az utánpótlás

Előtte azonban ónos esőre is számítani kell, főleg a Dunántúlon.

...svg content...Fotó: unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint azt az Országos Meteorológiai Szolgálat közölte, a pozitív hőmérsékleti értékek miatt egyre több helyen indult olvadásnak az elmúlt napokban leesett hó, a reggeli mérések szerint a legtöbb helyen már csak 10 centiméter alatti hórétegeket mértek.

Ám a csapadékszünet csak átmeneti lesz, a vasárnapi előrejelzés alapján az éjszaka második felétől már egyre többfelé várható ónos eső, majd később hó – előbbi miatt a Dunántúlra narancssárga figyelmeztetést adtak ki. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Vasárnap délelőttig Budapesten, majd a keleti régiókban régióban is havazásba vált át a csapadékforma, néhány centiméteres friss hórétegre számíthatunk. Az enyhülés azonban ismét olvadást eredményez.

A hét utolsó napjának délutánján a Dunántúlon felszakadozik a felhőzet, és már 2-7 fokos nappali maximumokat mérhetünk, az ország többi részén 0-3 fok közötti hőmérséklet várható, hóval, havas esővel, később esővel.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.