Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Kiderült, hova utaztak születésnapozni Sarka Katáék

Már tudni, hol ünneplik meg Rogán-Gaál Cecília különleges születésnapját a barátnők, akik már nagyon várhatták ezt az utat.

...svg content...Fotó: Sarka Kata, a Magyarország Szépe versenyigazgatója, licensztulajdonos, a zsűri tagja (k) és Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa, zsűrielnök (b) a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2023. június 11-én. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Vasvári Tamás
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Az embernek mindig vannak irigyei, ha szép, sikeres és csinos. Sajnálatos módon az emberek egy része így működik, és ez a közösségi média elterjedésével csak tovább erősödött, napról napra egyre rosszabb a helyzet.

Komoly támadásokat kapnak a hírességek, a sztárok, a világsztárok. Nem kímélik őket, már Magyarországon sem, ahol sokan csak arra utaznak, hogy megpróbálják elrontani mások kedvét, ami beszédes. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília is regényeket tudna írni ezekről az emberekről, de szerencsére nem mennek bele a vitákba. Háromgyermekes édesanyaként van jobb dolguk is, és nem hagyják, hogy ez a fajta toxikus légkör hatással legyen rájuk.

Ez a lehető legjobb döntés, minden más csak rossz utat jelent. Mint arról korábban beszámoltunk, Kata és barátnői repülőre szálltak, és egy nagyon különleges város felé vették az irányt, hogy megünnepeljék Rogán-Gaál Cecília születésnapját.

Már azt is tudni, hogy Rómába utaztak, ami valóban a világ egyik legcsodálatosabb városa. Megunhatatlan, és úgy tűnik, Katáék is így vannak ezzel, akik sorra posztolják ki magukról az ünnepi fotókat, amiket erre a linkre kattintva érhettek el korlátozott ideig.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.