Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Ilyen még nem történt a Farm VIP-ban, döbbenet (videó)

Döbbenetes képsorok fogadták a Farm VIP egyik csapatát, erre még ők sem számítottak, nagyot csalódtak.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A Farm VIP-ban is erőteljesen zajlanak az események, immáron Paprika Dorina nélkül. A fiatal lány búcsúzott, már nincs versenyben, de a búcsúja nem éppen úgy zajlott lett, mint kellett volna, nagyot csalódott.

Rippel Feri „púpos” megjegyzése fájó volt Dorina számára, ráadásul a többiek is ott voltak, amikor ez megtörtént. Sok néző fejezte ki nem tetszését emiatt, míg a lány megalázva érezte magát, szerinte ez már undorító. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Közben a két csapat helyet cserélt egymással, ami miatt többen kiborultak. Még azok között is voltak negatív hangok, akik eddig a pajtában aludtak, egyszerűen megszokták a lakhelyüket, nehezen akarták azt elhagyni.

Arra azonban nem számítottak, hogy az ellenfelek szinte mindent magukkal visznek, kezdve az összes élelemmel. Soha ezelőtt nem történt hasonló a Farm VIP-ban, most viszont igen, ami miatt Hadas Alfréd is sokkot kapott.

Meglepő, amit a többiek csináltak, mert ez valóban nem fair, és ez minden idők egyik legnagyobb botrányát idézheti elő a Farm VIP-ban. Gyakorlatilag semmi olyan alapanyag nem maradt, amiből ételt tudtak volna készíteni.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.