Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Havazásra, párás és ködös időre érdemes készülni szombaton

Az ország jelentős részén borongós lesz a hétvége első napja.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken döntően az ország középső harmadában, míg szombaton nagy területen borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható.

A Dunántúlon – és ma Borsod térségében is – van esély hosszabb-rövidebb napos időszakokra. Néhol hószállingózás, szitálás előfordulhat, szombaton a Dunántúlon lehet helyenként gyenge havazás is.

A légmozgás általában gyenge vagy mérsékelt lesz, pénteken az Észak-Dunántúlon helyenként, míg szombaton csak Sopron környékén élénkülhet meg a délies szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -1 fok között alakul, de a havas, gyengén felhős részeken több fokkal hidegebb lehet az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton -2 és +3 fok között várható.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.