Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,22 Ft
Font
451,05 Ft
Bitcoin
69,824 $

Megbénítja az osztrák vonatközlekedést a masszív havazás – minket is érint

A késések pedig a magyar vonatokat is érintik.

...svg content...Fotó: MTVA/Bizományosi: Balaton József
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A MÁV-Start honlapján számolt be arról, hogy havazás okoz jelentős vasúti fennakadásokat Ausztriában és München környékén.

Ennek okán a Keleti pályaudvarról 6:40-kor Zürich felé induló Railjetet (162) osztrák szerelvény hiánya miatt a magyarországi szakaszon motorvonattal pótolták, Hegyeshalomtól a következő, 1 óra múlva indult Railjettel (60) lehetett utazni Bécs felé. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Fontos információk szerdára

Az osztrák vasút közlése alapján az Ausztriában, illetve Dél-Németországban kialakult rendkívüli időjárási helyzet miatt az alábbi korlátozásokra kell számítani:

Az railjet xpress vonatok előreláthatólag december 6-án üzemkezdetig csak Salzburgig (bécsi átszállással), illetve Salzburgtól közlekednek.

A Keleti pályaudvarról 20:40-kor induló Kálmán Imre EuroNight (EN 462) stuttgarti kocsijai előreláthatólag december 5-én csak Budapest–Salzburg között közlekednek.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.