Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Szabyest Rékasi Károlyról a kamerák előtt: „Ez az igazi Karcsi!”

Folytatódik a botrányos helyzet a Farm VIP-ban, ezúttal Szabyest, Rékasi Károly és Ripli Zsuzsi között.

...svg content...Fotó: TV2
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legutóbb Szabyest és Ripli Zsuzsi között robbant ki vita, és nem is kicsi. A csapat legfiatalabb tagja még csak beszélni sem akart a társával, annyira elege lett belőle, noha Zsuzsi a team megválasztott vezetője.

Vita, vitát követett, ami aggasztó, mert hamarosan véget ér a termelési feladat, és ha azt elveszítik, akkor ismét közülük fog távozni valaki. Az első ilyen farmgyűlés végén Bíró Ica pakolhatott, akinek szintén megvan a véleménye Ripli Zsuzsiról. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Szabyest sem kedveli igazán Zsuzsit, Károlyt még inkább, aki azt mondta, hazug állításokat hallott magáról tőle. Egyre indulatosabbá vált a beszélgetés a felek között, majd Rékasi káromkodva küldte el a fiút.

„Ez az igazi Karcsi! Tehát, amit látunk itt teátrálisan, hogy ‘elképesztő, milyenek vagytok, azt csináljátok, amit Zsuzsi mond, Zsuzsinak adom a szavamat’… Ez színészkedés, ez egy játék Ez, ez volt a Karcsi. Szerintem ezen még Levi is meglepődött.” – fogalmazott a fiatal híresség.

Hozzátette, ha valaki így beszél a másikkal, mint Rékasi, nem érdemes mentornak fogadni egy ilyen embert. Ezután a színész fogta magát, majd elment, annyira elege lett a fiúból, az egész helyzetből.