Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Medve támadt két vadászra Erdélyben

Mindketten megsérültek, ám lélekjelenlétüknek köszönhetően el tudtak menekülni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Alexandru-Bogdan Ghita
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az erdélyi megye vészhelyzeti felügyelősége (ISU) számolt be arról, hogy medve támadt két vadászra vasárnap Beszterce-Naszód megyében, Nagynyulas (Milas) településen.

Az ISU tájékoztatása szerint a két férfi épp egy vadászaton vett részt, amikor rájuk támadt a medve: a vadászok a fejükön és a vállukon sérültek meg, de eszméletüknél vannak és együttműködnek az ellátásukra érkezett mentősökkel. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Mindketten saját lábukon ereszkedtek le az erdőből a mentőautóig a többi vadász segítségével. Az MTI közlése szerint a Timponline.ro megyei hírportál az eset kapcsán arról számolt be, hogy a Mezőség határán található Nagynyulas lakóit 2019 óta rettegésben tartják a medvék.

Az észak-erdélyi megyében korábban csak a hegyvidéken éltek medvék, ám az utóbbi időben egyre több településről jelentették medvék jelenlétét: alig pár héttel ezelőtt például a megyeszékhelyre, Besztercére is bemerészkedett egy medve.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.