Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

A világ egyik legnépszerűbb fesztiválja is a koronavírus áldozatául eshet

A legnagyobb világsztárok által is gyakran látogatott Coachella fesztivál is lekerülhet az idei fesztiváltérképről, miután egyre többet hallani annak esetleges lefújásáról.

Kult

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Pontosabban csak „átprogramozásáról”, ugyanis a Forbes információi szerint a normál esetben április 10-17 között megrendezett eseményt elhalasztják, és új időpontban, egészen pontosan október 9 és 16 között tartják majd meg.

Bár a mértékadó lap információi az esetek többségében igaznak bizonyulnak, egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni azt, hiszen a szervezők még továbbra sem szólaltak meg az ügyben, noha annak halasztását több forrás is megerősítette a Forbesnak. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Nem a Coachella az egyetlen zenei esemény, amely körül problémák körvonalazódnak a koronavírus terjedése miatt, hiszen korábban a Green Day és a koreai BTS is lemondta már különböző koncertjeit. A szabadtéri tömegrendezvények egyre nagyobb számban történő betiltása miatt a lemondások és átfoglalások száma vélhetően tovább fog nőni a következő hetekben, és csak remélni tudjuk, hogy, mire a Sziget fesztivál sorra kerül, a vírus már lecsengőben lesz.

Dietetikus mondta el, miért ne várjunk csodát a „fogyiporoktól” és trenddiétáktól

Mint mondta, a tényleges, hosszú távon tartható egészséges életmódhoz egy komoly és átgondolt elhatározás az első lépés, utána jön a többi.