Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Visszatér a havazás szombat délelőtt, akár intenzív is lehet

Magyarország északnyugati területein az esőzés ismét havazásba vált át, aminek megvannak a maga veszélyei.

...svg content...Fotó: A drónnal készült képen havas táj Galyatetőn 2023. november 29-én. MTI/Komka Péter
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan ismét havazhat, elsősorban Magyarország északnyugati területein. Erre hívta fel a figyelmet a Magyar Közút, kiemelvén, hogy a legfrissebb előrejelzések alapján szombat délelőtt újra havazásba vált át a csapadék.

Már az MTI-t is tájékoztatták a részletekről, és megtudhattuk, a szombat délutánig tartós, folyamatos és helyenként intenzívebb havazás elsősorban Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala vármegyét érintheti.

Valószínűleg ezeken a területeken a magasabban fekvő és a határ menti részeken lesz a legtöbb friss hú. Miután délután várhatóan több helyen is ónos esőbe válthat át a havazás, a Magyar Közút fokozott figyelmet kér az autósoktól. Javaslatuk szerint indulás előtt tájékozódjanak az Útinformon keresztül.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

Halálos áldozata is van a bátaszéki lakástűznek, 17 tűzoltó próbált segíteni

Mint kiderült, halálos áldozata is van a Bátaszéken bekövetkezett lakástűznek, amiről a Katasztrófavédelem adott tájékoztatást.