Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Jude Bellingham olyat tett a Real Madridban, amire előtte még senki nem volt képes

A még mindig csak 20 éves játékost már most a klub legjobb igazolásai között tartják számon.

...svg content...Madrid, 2023. november 29. Jude Bellingham, a Real Madrid játékosa, miután megszerezte csapata második gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a C csoport ötödik fordulójában játszott Real Madrid-SSC Napoli mérkõzésen a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. november 29-én. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Bellingham kisebb vállsérülése ellenére is ontja a gólokat, a hétvégén a Cádiz ellen is eredményes volt, szerdán pedig a Napoli ellen is betalált. Utóbbi újabb mérföldkő nem csupán az angol játékos, de a Real Madrid szempontjából is.

Jude Bellingham ugyanis az első olyan játékos a klub történetében, aki első négy Bajnokok Ligája mérkőzésének mindegyikén eredményes tudott lenni – közölte Instagram oldalán Fabrizio Romano. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A nyári átigazolási időszak során a Dortmund csapatától érkező fiatal labdarúgó 16. alkalommal húzhatta magára a Blancók mezét, ezeken pedig 15 gólt szerzett, amivel tovább javította eddig is rekordnak számító mutatóját.

Mindezzel olyan legendás játékosok korábbi rekordját múlta felül, mint Cristiano Ronaldo, vagy Alfredo Di Stefano, és ha így folytatja, a portugál első szezonjában elért 33 gólját is megjavíthatja.

A Real Madrid egyértelműen óriási lendületet kapott Bellingham leigazolásával, jelenleg ugyanis vezetik a bajnokságot, a BL-ben pedig eddig pontvesztés nélkül, toronymagasan vezetik a csoportjukat, ahonnan már továbbjutottak.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.