Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,09 Ft
Euró
385,69 Ft
Font
451,30 Ft
Bitcoin
71,137 $

Rácz Jenő az Istenes Bence elleni visszavágóról: „Hagyjon már engem békén…”

Nagyon úgy fest, hiába a felhajtás, a hatalmas érdeklődés és üzleti potenciál, nem lesz visszavágó Rácz Jenő és Istenes Bence között, de soha ne mondd, hogy soha.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Istenes Bence azon a véleményen van, hogy azzal a bizonyos véletlen posztjával írta alá a halálos ítéletét a Sztárboxban. Ettől függetlenül természetesen nyerni akart, míg az edzője azt mondta, annak adták oda a meccset, aki megsajnáltatta magát.

A pontozóbírók szerint viszont Istenes Bence nemcsak kevesebb menetet nyert, hanem szabálytalanabb is volt. Sokan pedig abban reménykednek, hogy lesz legalább egy nagy visszavágó közöttük. Soron kívül Halálos verőcei hajóbaleset: így emelték ki a roncsot a Dunából (videó)

Rácz Jenő az RTL Reggeli című műsorában elmondta, már kezd elege lenni ebből az egészből, magából a felhajtásból. Szeretne visszatérni a régi életéhez, és a boksz számára egy kiegészítés volt, nem egy élet-halál harc.

„Ott volt a lehetőség, de ha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor csináljuk azt, hogy ez a visszavágó megtörtént, nyert, gratulálok neki, 1-1. És bontson ki otthon egy pezsgőt, ünnepelje meg magát, mert az az igazság, hogy… hagyjon már engem békén!”

„Én most már szeretnék picit visszarázódni az életembe, törődni, foglalkozni azokkal a dolgokkal, amik nekem fontosak. Nekem ez a boksz egy kiegészítő dolog volt, nem fogom magamat hanyatt verni mert kikapok jövő héten. Ez egy ilyen dolog, veszíteni is tudni kell. Mondom, nekem tiszta a lelkiismeretem.”

Publicus: Karácsony Gergely magabiztosan vezet

A főpolgármester akkor is győzne, ha Szentkirályi Alexandra vagy Vitézy Dávid visszalép egymás javára.

Halálos verőcei hajóbaleset: így emelték ki a roncsot a Dunából (videó)

Hivatalos felvételek láttak napvilágot a verőcei hajóbaleset után, miközben kiemelték a roncsot a Dunából.